Valon Berisha sot i nënshtrohet testeve mjekësore

Valon Berisha sot i nënshtrohet testeve mjekësore

Dy futbollistët e Lazios, të cilët nuk morën pjesë në përgatitjet e skuadrës së fundmi, kanë arritur në klinikën “Paideia” këtë mëngjes që t’i nënshtrohet testeve mjekësore.

Bëhet fjalë për kosovarin Valon Berisha dhe Bastos. Të dy futbollistët arritën në klinikë sot për testet rutinore dhe kështu do ta fillojnë edicionin e ri nën urdhrat e Simone Inzaghit, më shumë në Insporti.com.