Vazhdon ofenziva e Shqipërisë – a po i ikë edhe një lojtar Kosovës?

Vazhdon ofenziva e Shqipërisë – a po i ikë edhe një lojtar Kosovës?

Kombëtarja A e Shqipërisë vazhdon të thërrasë lojtarët nga Kosova, kurse së fundi po tenton të marrë lojtarin që është grumbulluar në disa ndeshje me Kombëtaren A të Kosovës.

Edhe pse ka kohë që Federata e Futbollit e Kosovës ka paralajmëruar se do të fillojë ti mbrojë lojtarët kosovarë dhe do të tentojë që këtë çështje ta zgjidhe në mënyrë afatgjate nëpërmjet komisionit përkatës ligjor të FIFA-s, nga kjo punë duket se ende nuk ka asgjë dhe së paku edhe një lojtar i rëndësishëm për Kosovës mund të përfundojë duke luajtur për Shqipërinë.

Mësoni se për cilin lojtar është fjala.