Vendet që do jenë me spektatorë të Euro 2020

Vendet që do jenë me spektatorë të Euro 2020

UEFA ka njoftuar për vendet që do të jenë mirëpritëse të spektatorëve të Kampionit Evropian 2020.

Euro 2020 do zhvillohet në stadiumet e qyteteve si Londra, Glasgou, Dublin, Amsterdam, Kopenhagë, Petersburg, Bilbao, Munih, Budapest, Baku, Roma dhe Bukureshti do zhvillohen sfidat për Evropianin e ardhshëm.

Për shkak të kushteve pandemike vetëm 25 për qind e stadiumve do të jenë të mbushur me tifozë gjatë kohës sa zhvillohen ndeshjet. /Insajderi.com

Të gjitha vendet ku do jenë të pranishëm spektatorët në Euro 2020:

1.Londër – Angli

2.Amsterdam – Holandë

3.Kopenhag – Danimarkë

4.Petersburg – Rusi

5.Bilbao – Spanjë

6.Budapest – Hungari

7.Baku – Azerbajxhan

8.Romë – Itali

9.Bukuresht – Rumani

10.Glasgou – Skoci.