Vendoset një statujë e re e Melania Trump në Slloveni që zëvendëson të vjetrën që u djeg

Vendoset një statujë e re e Melania Trump në Slloveni që zëvendëson të vjetrën që u djeg

Një statujë e re bronzi që i kushtohet zonjës së parë të Amerikës, u zbulua në Slloveni.

Kjo statujë zëvendëson të vjetrën e cila ishte bërë prej druri dhe që u djeg para disa kohe.

Disa e përshkruan statujën e vjetër si “poshtërim” apo e quajtën “Smurfette” duke thënë që nuk duket si Melania.

Statuja e re ka një pllakë me dedikim që thotë “Për kujtimin e përjetshëm të monumentit të Melania, që ngrihej në këtë lokacion.”

Zonja Trump ka lindur në Novo Mesto në 1970, por u rrit në qytetin e Sevnica, kur Slovenia ishte pjesë e Jogusllavisë./Insajderi.com