Verërat më të mira Italiane me super zbritje nga 18-19 dhjetor në Conad

Verërat Italiane njihen botërisht për cilësinë dhe shijen e mirë dhe si të tilla janë prezentë në çdo treg botërorë.

Verërat më të mira Italiane me super zbritje nga 18-19 dhjetor në Conad

Verërat Italiane njihen botërisht për cilësinë dhe shijen e mirë dhe si të tilla janë prezentë në çdo treg botërorë.

Falë Conad Kosova edhe në vendin tonë i kemi prezente verërat më cilësore dhe më të mira Italiane, e për fundvit këto vera mund ti blini me çmime të volitshme, pasi Conad ka ofruar një zbritje të madhe në të gjitha produktet e veta me datat 18 dhe 19 dhjetorë, e me zbritje mund t’i gjeni edhe verërat.

Conad njihet për produkte unkie, bio dhe të shëndetshëm, produkte të tilla nuk mund të gjeni në ndonjë vend tjetër në Kosovë.

Këto janë verërat që mund ti përfitoni me zbritje në Conad, gjatë këtyre ditëve:

Verë 750 ML – SANTA CRISTINA

Verë 750 ML – ZACCANINI

Verë 750 ML – PICENO

Verë 750 ML – MASCIARELLI

Verë 750 ML – PECORINO

Përveç verave në Conad nga 18-19 mund të gjeni një numër të madh të produkteve që janë më zbritje të madhe, zbukuro festat e fundvitit duke mbushur shportën me produkte cilësore dhe të shëndetshme.