Vetura elektronike KIA në fistën e të parëve të Auto Show

Vetura elektronike KIA në fistën e të parëve të Auto Show

Niro EV është vetura më e re e markës Kia e cila ka debutuar në Auto Show të New Yorkut.

Kjo i posedon të gjitha gjërat në mënyrë elektronike, 4 ulëse, posedon të ashtuquajtur dyert me krahë të flutrës dhe po ashtu shkon deri në 300 kilometra për orë.

Jashtë makinës ngjyra do të jenë të përziera me “lava red”(e kuqja e llavës).

Thuhet të jetë një makinë në konceptin e të ardhmes duke poseduar gjithçka në mënyrë elektrike, që të mundëson të ëndërrosh.

Ndonëse dyert me krahë të fluturës edhe mund ta bëjnë të mundur një gjë të tillë.