Video “LIVE” që tregon dëmet e shkaktuara nga shpërthimi masiv në Beirut

Video “LIVE” që tregon dëmet e shkaktuara nga shpërthimi masiv në Beirut

Një shpërthim masiv ka ndodhur në kryeqytetin e Bejrutit, në Lebanon, pak para se të merret vendimi në gjykimin për vrasjen e ish-kryeministrit lebanez, Rafic Hariri në vitin 2005, njofton Insajderi.

Video live, pas shpërthimit – tregon se ka dëme të mëdha materiale dhe dëme të mëdha në njerëz, por që tani për tani është vështirë të raportohen.

Në shumë video para shpërthimit të madh, shihet se kjo zonë ishte e mbushur me ndërtesa, ndërsa në këtë video “live”, shumë ndërtesa janë shkatërruar krejtësisht.

KËTU mund të shihni zhvillimet LIVE pas shpërthimit.