Video: Torturat e Priftit gjatë pagëzimit të një fëmije

Video: Torturat e Priftit gjatë pagëzimit të një fëmije

Një video shqetësuese ka filluar të qarkullojë në rrjetet socliale, ku shihet një prift i cili po pagëzonte një bebe në Rumani.

I nervozuar me zhurmën e fëmijës, prifti vendosi me forcë dorën e tij mbi fytyrën e bebes, me qëllim që të ndalte vajin e vogëlushit.

Prifti nuk arriti të fshihte frustrimin e tij të shkaktuar nga pamundësia e tij për ta qetësuar beben. Pas disa tentimeve, ai humbi durimin dhe e vendosi dorën e tij tek goja e fëmijës dhe e futi atë në ujë.

https://youtu.be/uB6Cgq7uH5g