Vizer: Majlinda është një nga sportistet më të mëdha në botë

Vizer: Majlinda është një nga sportistet më të mëdha në botë

Presidenti i Federatës Ndërkombëtare të Xhudos, Marius Vizer, ka arritur sot në Kosovë. Në aeroportin “Adem Jashari”, Vizer është pritur nga drejtues të Komitetit Olimpik të Kosovës dhe të Federatës së Xhudos së Kosovës, me shume ne Insporti.com