Vrasësi serial më profilik i Amerikës vdes në moshën 80 vjeç

Vrasësi serial më profilik i Amerikës vdes në moshën 80 vjeç

Samuel Little, një burrë i përshkruar nga FBI si vrasësi serial më profilik në historinë e SHBA, ka vdekur në moshën 80 vjeç.

Little vdiq në një spital të Kalifornisë të mërkurën, tha Departamenti i Korrigjimeve dhe Rehabilitimit i Shtetit.

Ai po vuante një dënim të përjetshëm për vrasjen e tre grave. Por në kohën e vdekjes së tij, ai kishte rrëfyer për vrasjen e 93 grave midis viteve 1970 dhe 2005.

Pak kanë shënjestruar individë të cenueshëm, shumë prej të cilëve ishin punëtore seksi ose përdoruese të drogës, thonë zyrtarët.

Një ish-boksier konkurrues, Little do të rrëzonte viktimat e tij me grushte para se t’i mbyste ato – që do të thotë se nuk kishte gjithmonë shenja të dukshme, si plagë me thikë ose plumb, personi ishte vrarë.

Në vend të kësaj, shumë vdekje u përcaktuan gabimisht si mbidozë ose aksidentale dhe nuk u hetuan kurrë. Disa trupa nuk janë gjetur kurrë, tha agjencia./Insajderi.com

BBC News