YouTube arrin në 15 milionë abonentë

YouTube arrin në 15 milionë abonentë

Në tregun e muzikës, kompania Google ka kaluar pikën e 15 milionë abonentëve në një shkallë globale, sipas agjencisë Bloomberg, duke specifikuar se të dhënat marrin parasysh përdoruesit të cilët paguajnë një parapagim mujor për shërbimin e muzikës në YouTube dhe muzikën më të vjetër Google Play, por edhe për njerëzit që po testojnë shërbimin dhe mund ta anulojnë atë sapo të përfundojë periudha e provës falas.

Sipas ”Wall Street Journal”, shërbimet muzikore të abonimit të Google kanë aktualisht 15 milionë përdorues.

Duke përmendur burime anonime, gazeta thotë se që nga rifillimi i muzikës në YouTube, në maj 2018, deri në marsin e kaluar, Google ka regjistruar 6 milionë abonentë të rinj.

Një zëdhënës i Google nuk konfirmoi numrin e abonentëve, por tha se përdoruesit me pagesë u rritën me 60% midis marsit 2018 dhe marsit 2019.