Zbritja në çmimet e armëve për “Black Friday”

Zbritja në çmimet e armëve për “Black Friday”

“Black Friday” njihet si dita më e madhe e blerjes gjatë vitit, është gjithashtu dita më e madhe për dyqanet që shesin armë dhe municion. Dhe veçanërisht e rëndësishme në një vit kur shitjet kanë rënë.

Biznesmenët më të mdhenjë, kanë ofruar zbritje të parave të gatshme këtë javë deri në 200 dollarë për pushkë dhe 100 dollarë për pushkët.

Cabela ofron 14 ditë marrëveshje për pushkë, pistoleta dhe municion, me zbritje deri në 50%. Disa kompani, si “Slide Fire”, shkruan CNN.

Gjithashtu edhe bizneset e vogla ofrojnë ulje. Një shitës i armëve në “Sharp Shooters” në USA ka një hapësirë të gjërë në dyqanin e tij të mbushur me armë, ai po ofron 50 deri 200 dollarë zbritje pushkë për gjueti, tha Tom Deets, i cili zotëron biznesin me gruan e tij, Leslie.