NEXT në të gjitha artikujt. Zbritjet do të fillojnë nga 40% deri në 60%, dhe do të" />

Zbritje e madhe në NEXT

Zbritje e madhe në NEXT

Nga 12 korriku do të ofrohet zbritje e madhe në dyqanet NEXT në të gjitha artikujt.

Zbritjet do të fillojnë nga 40% deri në 60%, dhe do të vlejnë për të gjitha artikujt që i ofrojnë dyqanet NEXT.

NEXT ofron një numër të madh artikujsh duke përfshirë veshje për fëmijë, për gra dhe për burra, të gjitha të cilësisë së lartë.

Dyqanet do të hapën duke filluar nga ora 7 e mëngjesit.

NEXT gjendet në Grand Store në Prishtinë dhe në Abi Çarshia në Prizren.

Pajisu me stilin më të mirë Britaneze përmes NEXT Kosova.

Zbritje e madhe ne NEXT!Nga 12 Korrik40% deri ne 60% ZBRITJE NE TE GJITHE ARTIKUJT!Dyqanet hapen ne oren 7 te mengjesit!NEXT Grand Store dhe NEXT Abi ÇarshiaBest of British Fashion

Gepostet von NEXT Kosovo am Donnerstag, 11. Juli 2019