Zone Mobile është vendi ideal për tu pajisur me telefon të mirë dhe të lirë. Po ashtu është vendi i vetëm në Kosovë ku mund të paguani" />

Zbritjet nuk kanë të ndalur në Zone Mobile – gjej telefonin më të mirë me çmimin më të lirë

Zbritjet nuk kanë të ndalur në Zone Mobile – gjej telefonin më të mirë me çmimin më të lirë

Zone Mobile është vendi ideal për tu pajisur me telefon të mirë dhe të lirë. Po ashtu është vendi i vetëm në Kosovë ku mund të paguani telefonin me 24 këste dhe të keni garanci 12 muaj.

Për më shumë vizitoni Zonë Mobile dhe do të bindeni vet për çmimet dhe mundësit e shumta që ofron.

Zone Mobile mund ta gjeni në bulevardin Bill Clinton në Sante.

Këto janë disa nga produktet që Zone Mobile ofron me zbritje: