Zbulohen detajet dhe çmimi i Iphone 11

Zbulohen detajet dhe çmimi i Iphone 11

Thuhet se po testohen disa koncepte të telefonit të ri, pasi që në muajin shtator do të hidhet në treg Iphoni i ri.

Kompania është duke bërë shumë përmirësime nga modeli fundit Iphone X dhe Xmas të realizuar vitin e kaluar, shkruan Techradar.

Po ashtu thuhet se Apple nuk po shet aq shumë produkte , kështu që mundësia për të qëndruar konkurrent në treg është zbrtija e çmimit, pasiqw çmimi i Iphonit tw ri sillet rreth 999$

Imazhet tregojnë tre kamera në një bllok qendror në anën e pasmë, të bërë nga qelqi ndërsa pjesa e përparme ruan vijën nga Iphone XS.