Zbulohen mesazhet reja të Sala në Whatsapp që kanë shokuar klubin e Cardiffit

Zbulohen mesazhet reja të Sala në Whatsapp që kanë shokuar klubin e Cardiffit

Emiliano Sala vdiq tragjikisht derisa po udhëtonte nga Franca për në Britani pas transferimit të tij te Cardiff në Premierligë.

Por këtë transferim si duket ai nuk e dëshironte por ishte shitur nga Nantes. Janë zbuluar disa audiomesazhe, ku argjentinasi zbuloi transferimin e tij, edhe pse ky nuk ishte i kënaqur.

“Natën e kaluar, unë i dërgova një mesazh Meissas [N’diaye, agjenti i Sala], ai më thirri disa orë më vonë,” fillon Sala.

“Kështu që kishim diskutime dhe ai më tha mbrëmë se Franck Kita [djali i pronarit Waldemar të Nantes] i dërgoi atij një mesazh për të folur, kështu që ai e thirri atë, ata folën dhe dëshirojnë të më shesin.

“Pra, ka oferta nga Cardiff sot, nga ana e tyre, ata kanë negociuar për të marrë shumë para, prandaj ata absolutisht duan që unë të shkoj atje”, dëgjohet duke thënë Sala.


Sala kaloi te Cardiffi në afatin e janarit, por nuk arriti që të debutojë me klubin

“Është e vërtetë se është një kontratë e mirë, por nga një perspektivë e futbollit nuk është interesante për mua. Pra… atje ju shkoni, ata janë duke u përpjekur në çdo mënyrë që të më bëjë të shkoj atje.”

“Unë nuk jam i frikësuar për të shkuar atje, sepse unë kam luftuar gjatë gjithë karrierës sime, kështu që të shkoj atje dhe të luftoj, kjo nuk më bën të frikësuar.

“Ne te kundërtën. Por gjithashtu, them me vete se Meissa duhet të gjejë diçka më të mirë nga ora deri në fund të afatit kalimtar. Meissa i ka thënë jo Cardiffit, sepse ai nuk dëshiron që unë të shkoj atje.

“Unë nuk e di se çfarë të bëj, sepse siç ju thashë unë është që unë duhet të ngrihem çdo ditë dhe të shoh fytyrën e këtij personi… Por askush nuk më shikon… mua brenda… atë që më duhet.

“Pra, është shumë e vështirë, është shumë e vështirë, sepse ndihem sikur nuk ka shumë njerëz që do të vendosen në vendin tim”.

Trupi i Sala u gjet në thellësi të detit, pas disa javësh kërkime.