Në qendër të Beogradit pas mesdite është gjetur një vallxhe e stërmbushur me pajisje shpërthyese, për çka policia ka dalur në teren dhe po punon në rastin, raporton Ana" />

Zbulohet një valixhe me mjete shpërthyese në qendër të Beogradit

Zbulohet një valixhe me mjete shpërthyese në qendër të Beogradit

Në qendër të Beogradit pas mesdite është gjetur një vallxhe e stërmbushur me pajisje shpërthyese, për çka policia ka dalur në teren dhe po punon në rastin, raporton Anadolu Agency (AA).

Ministria e Punëve të Brendshme për AA konfirmoi se policia ka gjetur një valixhe në pjesën e qendrës së qytetit në brendinë e së cilës ka pasur dy bomba tymi, gaz lotsjellës, 20 plumba dhe pesë kapele detonatorësh.

MPB e Serbisë thotë se është në proces të hetimeve për të zbardhur rastin.