Zbulohet rroga që i ofronte Chelsea Hysajt

Zbulohet rroga që i ofronte Chelsea Hysajt

Rinovimi i Elseid Hysajt te Napoli do të bëhet temë diskutimesh vetëm në shtator, pasi palët për momentin kanë vendosur që të përqendrohen vetëm te fillimi sa më i mbarë i kampionatit.

Biseda e parë mes drejtuesve të klubit italian dhe menaxherit Mario Giuffredi ka shkuar pozitivisht, pasi palët janë parimisht dakord për rinovimin e kontratës.

Lexoni më shumë – milionat që do t’i ofronte Chelsea Elseid Hysajt