Zgjedhet Babadimri i vitit në Kosovë

Zgjedhet Babadimri i vitit në Kosovë

Aktori i njohur Vedat Bajrami e shpallë veten “Babadimri i Vitit”. Kësaj rradhe, Vedati vjen në rolin e Babadimrit të Meridian-it, ku përmes disa mini-videove sjell shumë risi dhe ofertat më të mira n’derë t’shtëpisë!

Duke filluar nga Gjel Deti apo siç thotë Vedati “Qura”, pulë, sallata, tortë me shije të ndryshme e deri tek dhuratat për fëmijë, eksklusive dhe shumë produkte tjera me çmimet më të lira.

Njëherit nga data 27 dhjetor e deri më 02 janar, Meridian Express sjell aktivitet me mbi 100 produkte me çmime shumë të volitshme për t’a kompletuar tryezën e festave të fundvitit, për më të dashurit e juaj.

Përveç ofertës me çmimet më të lira, shërbimi i mirë dhe i shpejtë është ajo që ju përcjell në secilin dyqan të Meridian Express.

Kurse kohën duke blerë mirë dhe lirë, n’derë t’shtëpisë.

Urime Viti i ri 2020!

Ju mirëpresim!