Zgjidhja e duhur për macet

Zgjidhja e duhur për macet

Macet janë kafshë të dashura për shumë kënd, madje një numër i konsiderueshëm i njerëzve kanë mace në shtëpitë e tyre.

Është shumë e rëndësishme që përveç ushqimit të mirë edhe ti mbajmë pastër macet tona.

Në vendin tonë deri më tani nuk janë ofruar shumë mundësi për ti mbajtur macet apo edhe qenët pastër, por falë një kompanie vendorë që është liderë në ofrimin e produkteve të higjienës duke ofruar në tregun vendorë dhe rajonal më shumë se 400 lloje të produkteve higjienike.

City Saa është kompani vendore që ofron shërbime kualitative dhe cilësorë në fushën e higjienës tash e sa vite. Produkte të City Saa mund të gjeni në të gjitha pikat e shitjeve në Kosovë, e madje këto produkte falë cilësisë së lartë kanë arritur të gjejnë vend edhe në tregjet e huaja.

City Saa është specifikuar edhe në produkte higjienike për kafshë duke sjellë në mënyre ekskluzivë produkte për pastrimin e kafshëve.

E kur jemi të macet City Saa ofron zgjidhjen më të mirë duke sjellë produktin specifik për macet “CASA BRAVA”.

Shamponi për mace “CASA BRAVA” është 100% natyral dhe është i përberë në mënyrë të tillë që mos të shkaktoj efekte anësorë tek macet.

Ofrohet me një paketim prej 300ML dhe jep efekt maksimal në pastërtinë e macave, nëse përdoret rregullisht do të mbaj macet pastër nga çdo insekt i kafshëve.

Së bashku më shamponin mund të shërbeheni edhe me palloma ekstra “Pet wipes” të cilat shërbejnë për pastrime të shpejta dhe të pjesëve më delikate si fytyra, veshët, apo edhe shputat e kafshëve.