Zhdukeshin lulet nga varri – kamera zbulon veprimin e pabesueshëm

Zhdukeshin lulet nga varri – kamera zbulon veprimin e pabesueshëm

Pas vdekjes së nënës së saj të moshuar, çdo javë shkonte në varreza për të vendosur lule mbi varrin e saj. Por rast pas rasti i bënte përshtypje një detaj, lulet zhdukeshin gjithmonë.

Kështu ajo mendoi të vinte një kamerë për të zbuluar se kush ishte hajduti.

Ajo pa se një vajzë vidhte me shpejtësi lulet e varrit të nënës së saj, pa prekur ato ngjitur.

Tashmë gruaja është vënë në kërkim të vajzës hajdute, dhe po tenton të zbulojë motivin që e shtyn që të vjedhë lulet.

Videon e gjeni duke klikuar: Këtu