fbpx

Zhvillim i befasishëm, aktivizohet klauzola e Shaqirit nga skuadra e madhe angleze

Zhvillim i befasishëm, aktivizohet klauzola e Shaqirit nga skuadra e madhe angleze

Derisa Xherdan Shaqiri po bëhet gati të marrë pjesë me përfaqësuesen e Zvicrës në Kmapionatin Botëror në Rusi, interesimi për të në anën tjetër, sa i përket transferimit të tij te ndonjë skuadër tjetër nuk ka të ndalur. …..  Lexoni më shumë për këtë zhvillim të befasishë dhe interesant lidhur me Shaqirin