Zidane nuk e ka pritur këtë nga Reali

Zidane nuk e ka pritur këtë nga Reali

Në futbollin modern vija ndarëse mes suksesit dhe dështimit është shumë e hollë.
Edhe nëse fiton gjithçka, mjafton një periudhë negative dhe dashuria me presidentët apo tifozët zbehet menjëherë, mjafton të shihet ajo që po ndodh me Gareth Bale te Real Madridi.
më shumë në Insporti