Adele këndon dhe tallet për humbjen e peshës në Saturday Night Live

Adele këndon dhe tallet për humbjen e peshës në Saturday Night Live

Adele bëri shaka për humbjen në peshë dhe u tha fansave “albumi im nuk ka mbaruar” ndërsa drejtoi shfaqjen e humorit në SHBA Saturday Night Live.

“E di që dukem me të vërtetë ndryshe që kur më patë për herë të fundit”, tha 32-vjeçarja, ndërsa u ngjit në skenë.

“Por në fakt, për shkak të të gjitha kufizimeve të Covid … Unë duhej të udhëtoja lehtë dhe mund të sillja vetëm gjysmën time,” bëri me shaka ajo. “Dhe kjo është gjysma që zgjodha”.

Ylli shtoi se ajo ishte “shumë e frikësuar” për të kënduar dhe udhëhequr SNL në të njëjtën kohë.

“Unë preferoj të vendos vetëm disa paruke, të pi një gotë verë ose gjashtë dhe të shoh se çfarë do të ndodhë.”

Sidoqoftë, ylli përfundoi duke kënduar gjatë një prej skeqeve të natës.

Një shaka e shfaqjes së realitetit The Bachelor, Adele të hynte në garë si një garuese femër që kërkonte një takim.

“Unë jam këtu sepse kam pasur shumë zemërthyerje në jetën time – fillimisht kur i kisha 19 vjet dhe më pas, një lloj i famshëm, kur isha 21 dhe më pas, madje edhe më i famshëm, në 25”, tha ajo, duke iu referuar titujve të saj të parë tre albumeve./Insajderi.com

Burimi: BBC News