195 milionë shikime “Qingji” i Pëllumb Hajdarit

195 milionë shikime “Qingji” i Pëllumb Hajdarit

Ju kujtohet Pëllumb Hajdari që një kohë pati rrëmbyer zemrat e të gjithëve më këngët e tij për fëmijë.

Çdo këngë e Pëllumbit bëhej hit dhe pritej shumë mirë. Por ka një kohë të gjatë që Pëllumbi nuk ka publikuar projekte muzikore.

Edhe pse Pëllumbi nuk është më aktiv në muzikë, këngët ë tij dëgjohen akoma mjaft shumë.

Kënga tij më e dëgjuar është “Qingji” e cila ka arritur një numër mjaft të madhe të shikimeve në “Youtube” duke kapur 195 milionë shikime.