2 Ton publikon klip të realizuar në karantinë

2 Ton publikon klip të realizuar në karantinë

Gjatë kësaj kohe, shumë artistë kanë realizuar projekte të reja, madje të bashkangjitur edhe me videoklipe në kushte shtëpie.

E një prej tyre është kënga e re e reperit nga Ferizaj, 2 Ton e realizuar e gjitha në karantinë.

“Boni t’fala” mban titullin kënga, të cilën tashmë e gjeni të lansuar edhe në platformën YouTube.

Tekstin dhe muzikën e këngës e ka realizuar vet reperi, kurse për ‘beat-in’ është përkujdesur Nego.