23 vjeçarja mbush 90% të trupit me tatuazhe

23 vjeçarja mbush 90% të trupit me tatuazhe

Njihuni me 23 vjeçaren e cila ka vendosur të tatuzhojë pjesën më të madhe të trupi.

Ka shpenzuar plot 19,000 dollarë dhe e gjitha për të mbuluar 90% të trupit me tatuazhe.

Nadine Anderson, një ndihmës asistente nga Dundee, tha që babai i saj e frymëzoi që t’i bënte ato:

“Babai im kishte të dy krahët me tatuazhe kur unë isha e vogël dhe gjithmonë i dëshiroja ato,” thotë  Nadine nga Dundee, Skoci.

Ndërsa babai i 23-vjeçares prej momentit kur vajza lindi, ka pasur tatuazhe në trup, edhe Nadine vendosi ‘ta ndiqte’, sipas saj.

Anderson tregon se jeta e saj shkon normalish, në fund është e njëjta dhe ka pranë këdo e do pavarësisht pasionit për tatuazhet.