Ronela Hajati do të bëj atë që se ka bërë askush

Ronela Hajati do të bëj atë që se ka bërë askush

Ronelën është gjithmonë ndryshe dhe unike në stilin e saj.Edhe kësaj here këngëtarja do të mbetet e tillë.

Përmes një postimi në Instagram, Ronela ka bërë të ditur që së shpejti do të organizojë një koncert recital.

Ajo njofton se ky koncert do të jetë më ndryshe nga ata që i kemi parë prej artistëve të tjerë, çdo gjë do të jetë live, do të ketë shumë balerinë, e të tjera.

“Mendoj se me ka ardhur koha te bej nje koncert recital…kam aq shume kenge qe dua ti risjell! Dëshiroj të bëj koncert që askush nuk e ka bërë ndonjëherë…çdo gjë, shumë valltarë,  skenë e madhe dhe drita!”, ka shkruar këngëtarja.