89 vjet e vjetër por e vlefshme 8 milionë dollarë: Shtëpia e re e Barack Obamas

89 vjet e vjetër por e vlefshme 8 milionë dollarë: Shtëpia e re e Barack Obamas

Ish-presidenti amerikan, Barack Obama dhe ish-Zonja e Parë, Michelle Obama, kanë blerë një shtëpi në një zonë ekskluzive në Uashington.

Fillimisht familja ishte vendosur me qira në këtë shtëpi.

Por tashmë ata e kanë blerë shtëpinë për një vlerë prej 8.1 milionë dollarë.

Shtëpia është 761 metra katrorë.

Shtëpia është ndërtuar në vitin 1928 dhe ka tetë dhoma gjumi dhe nëntë banjo e gjysmë.

Hyni brenda saj për të shijuar ambientet