9 shtëpi falas, Almeda dhe bashkëshorti i saj bëjnë gjestin e madh

9 shtëpi falas, Almeda dhe bashkëshorti i saj bëjnë gjestin e madh

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke.

Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre. Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi.

Ky gjest i tyre është duartrokitur dhe është thënë se duhet të merren si shembull çifti  famshëm turk.

A do të paguhen apo jo aktorët gjatë kësaj periudhe të karantines, na flet Adrian Morina