A është në lidhje Majku?

A është në lidhje Majku?

Jeta profesionale dhe private rep-artistit Majk  është mjaft e përfolur në mediat rozë e sidomos nga fansat e tij.

I ftuar në emisionin REVIEË, ai përpos jetës profesionale ka shpalosur informata edhe nga jeta e tij private.

Në rubrikën e lojërave me ve Majku është pyetur se a është në lidhje. Përgjigjen e të cilës mund ta gjeni duke ndjekur emisionin REVIEË.

Kujtojmë se reperi i njohur ka pasur një të kaluar ku janë përmendur shumë ish të dashura të tij në media, por me njërën prej tyre tashmë gëzon një fëmijë të quajtur Roan.

Review me Majkin dhe Onatin / Nga Prishtina në Tiranë, Shkup e Ulqin

Review me Majkin dhe Onatin / Nga Prishtina në Tiranë, Shkup e Ulqin

Gepostet von Review am Samstag, 16. November 2019