A ka ndikuar muzika kosovare në tregun shqiptar?- Flet Juliana Pasha

A ka ndikuar muzika kosovare në tregun shqiptar?- Flet Juliana Pasha

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Juliana Pasha, posedon një karrerë goxha të bujshme në skenat muzikore.

Që nga ajo kohë ajo kolegë dhe bashkëpunëtorë edhe nga Kosova, çka e bën edhe më të lehtë që ajo të dallojë muzikën kosovare nga ajo shqiptare.

Juliana e kishte pohuar ndikimin e muzikës kosovare në tregun shqiptar, duke thënë se para kësaj muzika kosovare ka prekur mëpërpara tregun evropian.

“Absolutisht që po sepse Kosova ka, le të themi, I ka prekur dyert e Europës edhe më herët se sa Shqipëria”, kishte thënë ajo.

Review me Majkin dhe Onatin / Nga Prishtina në Tiranë, Shkup e Ulqin

Review me Majkin dhe Onatin / Nga Prishtina në Tiranë, Shkup e Ulqin

Gepostet von Review am Samstag, 16. November 2019