A kanë Dua Lipa dhe Bebe Rexha lidhje gjaku?

A kanë Dua Lipa dhe Bebe Rexha lidhje gjaku?

Pavarësisht se të dy artistet janë shqiptare, ato Bebe Rexha dhe Dua Lipa nuk kanë lidhje gjaku, njofton Insajderi. .

Dua Lipa në intervista të mëparshme ka deklaruar që të gjithë nga vendi i saj i referohen njëri-tjetrit si kushërinj. Lipa, prindërit e së cilës janë nga Kosova, ka lindur në Londër. Ajo kaloi disa vjet duke jetuar në rajonin e Ishujve Ballkanikë para se të shkonte në Mbretërinë e Bashkuar për të filluar karrierën e saj muzikore.

Prindërit e Rexhës janë të dy nga Maqedonia dhe ajo ka lindur dhe rritur në Staten Island. /Insajderi.com