A kanë Sex Tape, Fero dhe Arbenita?

A kanë Sex Tape, Fero dhe Arbenita?

Reperi shqiptar Fero së fundi ishte ftuar në emisionin Prive, ku tregoi detaje nga jeta e tij.

Ai tha se është “baba për ikona” dhe se tani është bërë edhe milioner.

Fero madje tha se nuk është refuzuar nga askush për duet, por ai ka refuzuar shumë.

Reperi gjithashtu tregoi se ka shumë Sex Tape me të dashurën e tij.

 

 

Një ditë e Teuta Krasniqit në karantinë