“A të kanë ngacmuar studentët?” deputetja kosovare rrëfen eksperiencën si pedagoge

“A të kanë ngacmuar studentët?” deputetja kosovare rrëfen eksperiencën si pedagoge

Eliza Hoxha ka qenë e ftuar sot për të folur për jetën e saj private dhe atë profesionale në emisionin “E Diell”!

Hoxha tashmë deputete nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) është pyetur nëse e ka ngacmuar ndonjë nga studentët, e cila është përgjigjur se po.

“Po, më kanë ngacmuar”, ka thënë ajo.

E kemi fjalën për ngacmime të tipit “A do pimë një kafe”, të cilave Eliza iu përgjigjet me mjaft sportivitet.

Ajo shprehet se herë pas herë pi kafe dhe me studentët në kohë të lirë, por jo pas orës 22:00 të darkës.