Adelina Tahiri kopje e nënës së saj

Adelina Tahiri kopje e nënës së saj

Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri, është qendër e vëmendjes rreth jetës lukzose që ajo bënë.

Edhe pse kohën e fundit është pasive në karrierën e saj, ajo më shumë është fokusuar vetëm tek familja duke shfrytëzuar ditët në pushime e shetitje të shumta.

Publikimet e saj të njëpasnjëshme në rrjetin social Instagram, e vërtetojnë që Adelina është e rrethuar me gjëra firmato.

Si rrallë herë, sot ajo ka postuar fotografi në prani të nënës së saj e cila po duket në formë.

Elegancën dhe stilin, Adelina shihet që e posedon nga nëna e saj.

Kjo foto e dëshmon ngjashmërine e tyre.