Adelina Tahiri nuk kursehet, ky është çmimi marramendës i veshjes të saj

Adelina Tahiri nuk kursehet, ky është çmimi marramendës i veshjes të saj

Adelina Tahiri po jeton si në përralla, tashmë dihet se ajo bën jetë të shtrenjtë.

Ajo shpenzon shumë për veshjet e shtrenjta e njësoj ka vepruar edhe për veshjet e skijimit të cilat sipas faqes ‘whattheywearin’ në Instagram, këto veshje kapin çmimin 2,010 euro.

Adelina Tahiri është duke i shijuar pushimet në një vend me borë dhe nuk kanë munguar as fotografitë nga atje, herë vetë e herë me bashkëshortin