Adriana Matoshi bëhet nostalgjike për kohën kur ishte më e re në moshë

Adriana Matoshi bëhet nostalgjike për kohën kur ishte më e re në moshë

Është njëra ndër aktoret më të dashura për publikun shqiptarë, Adriana Matoshi e bëri për vete publikun me rolin e Sasës.

Ajo është mjaft aktive në punën e saj profesionale e poashtu nuk heziton të ndan momente nga e përditshmja.

Aktorja së fundmi ka publikuar disa fotografi kur ishte më e re në moshë dhe ka marr shumë komente positive nga ndjekësit e saj.