Aktorët krah karaktereve të famshëm që ata portretizuan

Aktorët krah karaktereve të famshëm që ata portretizuan

Zakonisht, ne i njohim aktorët vetëm pasi ata të bëhen të famshme. Por, para se të bëheshin emra të famshëm ata njiheshin jo për emrin e tyre, por për karakterin që portretizonin. Për shembull, kush nuk ka ngatërruar Macaulay Culkin me Kevin McCallister në filmin “Home Alone”? Apo quajë Sylvester Stallone, Rocky (karakteri i famshëm që aktori luan)?

Dizajneri grafik holandez, Ard Gelinck, vendos aktorin dhe karakterin e tij, pranë njëri-tjetrit për krahasim. Ai e bën këtë në atë mënyrë që ata duket se janë duke ndenjur dhe bashkëvepruar me njëri-tjetrin, njofton Insajderi.

Heath Ledger dhe The Joker

Heath Ledger And The Joker

Sean Connery dhe James Bond

Sean Connery And James Bond

Mark Hamill dhe Luke Skywalker

Mark Hamill And Luke Skywalker

Hugh Jackman dhe Wolverine

Hugh Jackman And Wolverine

Charlie Chaplin dhe The Tramp

Charlie Chaplin And The Tramp

Joaquin Phoenix dhe The Joker

Joaquin Phoenix And The Joker

Elijah Wood dhe Frodo Baggins

Elijah Wood And Frodo Baggins

Brian Cranston dhe Walter White

Brian Cranston And Walter White

Jack Nicholson dhe The Joker

Jack Nicholson And The Joker

Sylvester Stallone dhe Rambo

Sylvester Stallone And Rambo

Emilia Clarke dhe Daenerys Targaryen

Emilia Clarke And Daenerys Targaryen

Al Pacino dhe Tony Montana

Al Pacino And Tony Montana\

Johnny Depp dhe The Hatter

Johnny Depp And The Hatter

Burimi: Bored Panda