Aktori amerikan shpallet fajtor për sulmet seksuale

Aktori amerikan shpallet fajtor për sulmet seksuale

Aktori amerikan është shpallur fajtor për tri akuza për sulme seksuale.

Aktori, siç raporton BBC, ka qenë në gjyq për sulm dhe drogim të ish-basketbollistit Andrea Constand, në vitin 2004.

Cosby është 80 vjeçare, por kishte mohuar herë pas here akuzat ndaj tij. Ai mund të përballet me 10 vjet burgim për të gjitha akuzat e deritashme kundër tij.

Raportohet se akuzat për sulme seksuale kanë raportuar dhjetëra gra, por ai i ka mohuar. Së fundmi, është raportuar se ai i ka droguar gratë e më pas ka fjetur me to.