Aktori i famshëm i lumtur për injektimin e dozës së parë të vaksinës anti-COVID

Aktori i famshëm i lumtur për injektimin e dozës së parë të vaksinës anti-COVID

Aktori Ian McKellen ka pozuar në postërin për për fushatën e gjerë të vaksinave COVID-19 të Mbretërisë së Bashkuar, kundër pandemisë që ka marrë jetën e 1.65 milion njerëzve në të gjithë botën.

Ai mori dozën e tij të parë të vaksinës të mërkurën në Art Pavilion në Londër. McKellen tha se ai ndjehej “shumë me fat që u vaksinua” dhe do t’ia rekomandonte kujtdo pa hezitim.

“Me të vërtetë shpresoj që, ndërsa më shumë njerëz vaksinohen, ne do të shkojmë më tej përgjatë rrugës për një mënyrë më normale të jetës, veçanërisht për artin që kanë vuajtur kaq shumë këtë vit”, tha ylli i skenës dhe ekranit në një deklaratë lëshuar nga NHS.

“Ne të gjithë kemi një rol për të luajtur në luftën kundër Coronavirusit dhe vaksinimi do të shpëtojë jetë”.

McKellen ishte ndër grupet e para të njerëzve të pranueshëm për vaksinën në Britani. /Insajderi.com