Aktori i njohur bënë vetëvrasje

Aktori i njohur bënë vetëvrasje

Aktori i njohur amerikan, Isaac Kappy i cili njihet për rolet e tij në filmat “Terminator” dhe “Thor” ka kryer vetëvrasje.

Aktori sipas TMZ është hedhur nga ura, e më pas u godit edhe nga një automobile.

VIDEO

Madje thuhet se disa kalimtarë u munduan ta parandalonin aktorin të kryej vetvrasje, por pa sukses.

Ndryshe, ai para kryerjes së aktit kishte kërcënuar vajzën e Michael Jackson, Paris. Gjithashtu ai u kërkoi falje presidentit të SHBA, Donald Trump, dhe Jezusit që i ka tradhtuar.