Aktori pranoi pagë gati se qesharake vetëm që të punojë me regjisorin Martin Scorsese

Aktori pranoi pagë gati se qesharake vetëm që të punojë me regjisorin Martin Scorsese

Si shumica e aktorëve, Jonah Hill ishte e dëshpëruar për të punuar me Martin Scorsese. Kështu i dëshpëruar, në të vërtetë, ai vendosi të pranonte një pagë tejet të ulët që të ishte pjesë e filmit tejet të suksesshëm “Wolf of Wall Street”, njofton Insajderi.

Në vend që të fitonte pagën e tij të zakonshme me shtatë shifra, Hill vendosi të pajtohej me “pagën minimale” të SAG për shtatë muaj, e cila ishte rreth 60,000 dollarë para komisioneve dhe taksave.

Por kjo nuk është hera e parë që një yll kryesor i filmit ka marrë një pagë për të punuar në një film të veçantë. Edhe Leonardo DiCaprio u pajtua për një ulje pagese nga tarifa e tij normale prej 20 milionë dollarësh për të qenë protagonist në filmin e Christopher Nolan. Për shkak se Warner Bros mendoi se “Inception” ishte një film me rrezik fillimisht, DiCaprio zgjodhi të heqë dorë nga norma e tij normale.

Sidoqoftë, në filmin “Wolf of Wall Street”, Leonardo Dicaprio u pagua 10 milionë dollarë, dhë në një intervistë pari thënë që pranoj çfarëdo shume, vetëm të kem mundësinë të punoj me Martin Scorcese. /Insajderi.com

Burimi: Variety