Aktori që luan Batmanin, kërkon fotografi nga Kosova për projektin e tij

Aktori që luan Batmanin, kërkon fotografi nga Kosova për projektin e tij

Aktori i njohur i Hollwood, Josep Gordon-Levitt ka bërë një kërkesë interesantë drejtuar kosovarëve.

Ai përmes një postimi në Facebook ka kërkuar disa fotografi interesante nga Kosova për një projekt, pasi që sipas tij është shumë interesant.

“Hey Kosova. Jam duke kërkuar fotografi interesantë të realizuar kudo në Kosovë, për një projekt të ri. Kështu që gjeni një foto tuajën dhe dërgoni në këtë Link”, ka shkruar ajo.

Jozefi së pari u bë i njohur për rolin e tij kryesor në serinë komike të NBC-së të vlerësuar me çmime 3rd Rock from the Sun (1996).

Para suksesit të tij në televizion, Jozefi tashmë kishte punuar në mënyrë të qëndrueshme në filma artistikë.

Në vitin 2016, ACLU nderoi Gordon-Levitt me çmimin e tyre vjetor Bill për të Drejtat për shtimin e përpjekjeve të diversitetit, promovimin e fjalës së lirë, fuqizimin e grave dhe mbështetjen e të drejtave dhe lirive civile për të gjithë amerikanë./SHQIP.com