Aktori turk me origjinë shqiptare heq mjekrën e pret flokët dhe tani nuk mund të njihet më!

Aktori turk me origjinë shqiptare heq mjekrën e pret flokët dhe tani nuk mund të njihet më!

Aktori turk me origjinë shqiptare Can Yaman, është është një nga emrat më të lakuar kinematografisë turke madje fama e tij i tejkalon edhe kufijtë e Turqisë.

Yaman është një nga aktorët më të pëlqyer turq, karakteristikë e të cilit janë flokët e gjatë dhe mjekra.

MOS E HUMBISNI > Koncerti i dështuar i Melindës në Suedi

Por së fundmi Can ka bërë një ndryshim drastik në pamje. Ai ka prerë flokët shkurt dhe ka heqyr mjekrën.

Shkak i këtij ndryshimi është bërë shërbimi ushtarak që ai do të kryejë në Izmir. Ka qenë vetë berberi i aktorit i cili ka publikuar foton, ku vështirë ta njohësh.

 

A ka bërë Skivi seks me Samantën?! Shikoni se çka thotë!