Aktorja e famshme SandraBullock  dhuroi 100.000 dollarë për Shoqatën Humane të Ventura County, që do jet" />

Aktorja dhuron 100 mijë dollarë për shpëtimin e kafshëve në Kaliforni

Aktorja dhuron 100 mijë dollarë për shpëtimin e kafshëve në Kaliforni

“Përpjekjet tona për të shpëtuar dhe për tu përkujdesur për kafshët e evakuuara nga zjarret në Hill dhe Woolsey kapën vëmendjen e Sandra Bullock dhe ajo na tregoi mbështetjen e saj,”-shkruajti organizata në Facebook. “Sandra Bullock dhe familja e saj kanë kontribuar tek organizatat e tjera jofitimprurëse, si gjatë këtij incidenti ashtu edhe në të kaluarën. Por kësaj here aktorja dëshironte të kontribuonte për shpëtimin e kafshëve në rrezik dhe shpreson se të tjerët do të zgjedhin të bëjnë të njëjtën gjë”.

 

Organizata tha se dhurimi do të ndihmojë në sigurimin e kujdesit për kafshët, nga kuajt, demat e deri te gomarët dhe rosat, të evakuuar nga zjarret.