"Në rininë time, më thanë se duhej të turpërohesha nëse me" />

Aktorja e famshme ndaloi të hante ushqim në moshën 20 vjeçare

Aktorja e famshme ndaloi të hante ushqim në moshën 20 vjeçare

Aktorja Jessica Alba ka folur hapur për marrëdhënien e komplikuara që ka me trupin e saj, meshkujt dhe ushqimin.

“Në rininë time, më thanë se duhej të turpërohesha nëse meshkujt do të vinin pas meje”, tha Alba në një bisedë me aktoren Guinness Paltrow.

“Dhe pastaj ndalova të ha kur u bëra aktore. Doja të dukesha si një njeri që nuk do të tërheqë shumë vëmendje”, tha 38-vjeçarja.

Ajo zbuloi gjithashtu se për shkak të meshkujve në industri ndihej si pre e plaçkës.

Alba kishte shokuar shumicën kur në një intervistë për CNN më herët kishte zbuluar se gjatë karrierës, të cilën e filloi në moshën 13-vjeçare, disa herë ishte përballur me keqtrajtime seksuale.