Aktorja e njohur arresohet për posedim të marihuanës

Aktorja e njohur arresohet për posedim të marihuanës

Sonja Sohn është nën arrest, pasi që dyshohet se ishte në posedim të lëndëve narkotike.

Aktorja 55 vjeçare u arrestua për posedim të kokainës, raporton TMZ.

Sonja u arrestua rreth orës 2 në Karolinën Veriore, për posedim të kokainës, posedim të marihuanës dhe vegla të drogës.