Bella Thorne ka habitur publikun me deklaratën e fundit.

Bella Thorne aktorja e njohur në ‘Midnight Sun’ në i" />

Aktorja e njohur flet për orientimin e saj: Jam panseksuale

Aktorja e njohur flet për orientimin e saj: Jam panseksuale

Bella Thorne ka habitur publikun me deklaratën e fundit.

Bella Thorne aktorja e njohur në ‘Midnight Sun’ në intervistë me ‘Good Morning America’ ka folur për preferencat seksuale.

Video: 

Gjatë intervistës aktorja kishte thënë: ‘Jam panseksuale por nuk e dija këtë”, Thorne është tejet kontraverse në veprime ajo në vitin 2016 në Twitter e kishte deklaruar veten si një biseksuale.

Po atë vit ajo filloi lidhjen me blogurën Tana Mongeau dhe reperin Mod Sun në të njëjtën kohë.