Aktorja ende e zhdukur – Zvogëlohet intensiteti i kërkimeve

Aktorja ende e zhdukur – Zvogëlohet intensiteti i kërkimeve

Autoritetet do të kërkojnë kabinat që rreshtojnë liqenin Piru – jo sepse besojnë se Naya Rivera është aty, por sepse ka pasur aq shumë aktivitete në mediat sociale për kabina që zbatimi i ligjit dëshiron të vë teorinë në test, shkruan ekskluzivisht TMZ, transmeton Insajderi.

Një zyrtar nga Departamenti i Sherifit i Qarkut Ventura thotë për TMZ se ata kanë parë një ton të përdoruesve të Twitter-it duke u përgjëruar policët për të kërkuar kabina në zonë – me sa duket, sepse ata mendojnë se Naya mund të jetë në njërën nga ato.

Mirëpo ata nuk besojnë se Naya është në një kabinë. Ata janë të sigurt se ajo është akoma në ujë, por megjithatë, një ekip kërkimi do të ecë në zonën ku janë vendosur kabina. Deputetët do të trokasin në dyert dhe do të pyesin nëse dinë ndonjë gjë rreth vendndodhjes së Naya-s.

Më pas, TMZ përditësuan artikullin e tyre duke shkruar, “Sipas raportimeve, kërkimi i Qarkut Ventura për Naya do të vazhdojë kërkimet çdo ditë, por jo në të njëjtin intensitet që ka qenë në këto ditë të fundit. Skanimet sonare të liqenit thuhet se do të përfundojnë deri në fund të ditës së diel. /Insajderi.com